Dergi Aboneliği | Dergi Reklam | Firma Kayıt | Firma Rehberi | Fuarlar | Künye | Reklam | Haber Gönder | İletişim | Sponsorlar
|
Firmanın Gebze IMES organize sanayinde kurduğu 16 mt lik havuza sahip galvanizleme tesisi Türkiye nin en büyüğü..
Sıcak Daldırma Galvanizleme Sektörünün Öncü Kuruluşlarından Marmara Siegener Galvaniz A.Ş İzmit / Gebze İmes OSB’de Türkiye’nin En Büyük Galvaniz Tesisini Hizmete Aldı
GALDER isimli sivil toplum örgütü, Tüm Türkiyue Belediye çalışanlarını Sıcak Daldırma Galvaniz Kaplamanın önemi, gerekliliği ve faydaları konusunda bilgilendirme amaçlı 20-21 Ekim 2011 Tarihlerinde Ankara Sanayi Odası –Sincan 1. Bölge Konferans Salonunda 2 günlük bir Seminer düzenliyor.
Marmara – Siegener Galvaniz İş Geliştirme Koordinatörü Bünyamin Halaç ile yapmış olduğumuz söyleşiyi sizlerle paylaşıyoruz…
Marmara – Siegener Galvaniz A.Ş. Gebze IMES OSB’de Türkiye’nin en büyük havuzuna sahip galvanizleme tesisinin açılışı için gün sayıyor. Temmuz 2011 sonunda faaliyete geçmesi planlanan tesiste son hazırlıklar tamamlanmak üzere.
Metal sektöründe Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketi olan Tezcan Galvaniz
Galvanizleme yaklaşık 150 yıldır tüm dünyada artan oranda kullanılan bir metal kaplama yöntemidir
Galvaniz Sürecine Genel Bakış
Galvanizlemede Mevcut Durum
Operatör Sağlık ve Güvenlik Güncelleştirmesi
Kaliteli Üretim Geliştirme
Genel Galvaniz Eğitim Tanıtımı
Genel Galvaniz Eğitim Tanıtımı (Video)
Çevre Denetimleri Durumu
Son Kontrol Uygulama Gelişmeleri
Pazar Geliştirme Temelleri
Okan Grup Galvaniz Genel Müdürü Erkin Deniz, hizmete soktukları yeni galvaniz tesisleri hakkında bilgiler verdi ve bizlere yapmış oldukları çalışmaları anlattı.
Galvaniz sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Ece Galvaniz A.Ş, son yıllarda yapmış olduğu başarılı çalışmalarla ve hayata geçirdiği projelerle adından sıkça söz ettiriyor
Metal sektöründe Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketi olan Tezcan Galvaniz, 2007’de işletmeye aldığı ..
2006 Temmuz ayında yatırım kararı alınan ve 140 milyon dolara mal olan 3. Soğuk Haddeleme ve 3. Sıcak Daldırma Galvaniz Hatları yatırımı 6 Haziran 2010 günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı bir törenle hizmete girdi.Bu yatırım ile Borçelik'in üretim kapasitesi 50 oranında artarak 1 milyon tondan 1,5 milyon tona çıktı.
TUSKON'un zirvesine gelen Peru'lu işadamı: 'Türkiye ile çalışmak istiyoruz. Bunun için buradayız'
Metal sektöründe Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketi olan Tezcan Galvaniz, 2007’de işletmeye aldığı 120.000 ton / yıl kapasiteli ikinci boya hattı ile Türkiye’deki rakipleri arasında en yeni ve en son teknolojili boyalı
Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde kurulu bulunan galveniz ve saç üretimi yapan Tezcan Galvaniz Fabrikası'nda yangın çıktı. Kısa sürede itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın söndürüldü.
Türkiye’nin en eski ‘çinko oksit’ sanayicilerinden Kadir Kumcu, Gebze’deki fabrikasında ‘nano gümüş’ de üretti
Türkiyede yassı mamul sektöründe en son teknolojilerle üretim yapan en büyük üç firmadan biri olan ..
Demir çelik sektörünün hiç alışık olmadığı ya da hiç rastlamadığı bir hikâyemiz var aslındaÂ?
Türkiyedeki tüm galvanizleme firmalarını, bu firmaların hedef kitlelerini bir araya getirecek olan www.galvaniz.gen.tr hizmete girdi.
Efe Demircan… 1982 yılı İzmir doğumlu. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümü mezunu. Üniversite hayatına başladıktan 1 yıl sonra 2000 yılında okulunu dondurup, küçük bir işletme kurarak iş hayatına atıldı. 60 metrekarelik bir dükkan kapasitesinde olan ilk işletmeden sonra işlerini büyüten Efe Demircan, bugün inşaatını tamamlamak üzere olduğu 6000 metrekarelik depo ve fabrika alanına sahip durumda
Dünya ekonomisinde yaşanan küresel finansal kriz,ülkemiz ekonomisi üzerindeki olumsuz etkisini her geçen gün artırmaktadır.
ÇEPAŞ Galvaniz Demir Çelik A.Ş, 2003 yılında kuruldu ve Ekim 2004’te üretime başladı. Sıcak daldırma galvaniz ve çelik konstrüksiyon imalatı konularında faaliyet gösteren firmanın tesis yerleşkesi 60.000 m2 açık ve kapalı sahadan oluşuyor. Kapalı üretim bölümleri 4 hol halinde 10000 m2 büyüklüğünde. Üretim bölümlerinin haricinde ise idari bina ve açık stok sahaları yer alıyor.
Kocaeli sınırları içerisinde bulunan Arslanbeyde Sönmez Tezcanın sahibi olduğu Tezcan Galvanizin yaptırdığı Fevziye Tezcan Endüstri Meslek Lisesinin açılış töreni yapıldı.
Çepaş A.Ş. olarak ülkemizde ilk olarak aydınlatma direklerine “CE” belgesi aldık. Otokorkuluk eğitim çalışmaları başlattık bu kapsamda T.C. Karayolları tüm bölgelerine teknik seminerler düzenledik ve düzenlemeye devam ediyoruz. Kafes direk imalatına yönelik tam otomatik makine parkımızı yakın zamanda devreye alacağız. Hızlı ve emin adımlarla sektörümüze yatırım yapmaya devam ediyoruz. Genel olarak üretim aşamamız ikiye ayrılabilir. İlki demir çelik ürünleri ikincisi ise sıcak daldırma galvanizdir diyebiliriz.
Türkiye yassı mamul sektöründe son teknolojilerle üretim yapan üç firmadan birisi olan Tezcan 1983 yılında Manisada kurduğu Galvanizleme hattı ile sektöre ilk adımını attı.
[1] [2] 1. Sayfadasınız..
Ülkeler bazında 2009 yılı dünya ham çelik üretimine genel bir bakış
Copyright 2007 - 2011 MM Medya Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi